miercuri, 9 septembrie 2009

Despre prietene si modul lor de intrebuintare

La pagina 105 a oricarui manual de utilizare al prieteniei trebuie sa scrie despre asta. Nu se poate altfel. Adica problema oricarei prietene poate fi, sau este deja, prietenul prietenei ei. Nu? Si daca nu este o problema s-ar putea sa fie o placere si atunci devine o problema. Ce vreau eu sa spun de fapt este ca prietenele au mai multe moduri de utilizare iar unul din ele este : mijloc de procurare (din gradina vecinului, in acest caz vecina prietena) a viitorului iubit. Acest vast subiect va avea un intreg capitol dedicat - sunt sigura!

***
Prietena ta cea mai buna face parte probabil din specia recent descoperita si nerecunoscuta inca stiintific - "Amica bestus friendus" din latina vulgara(trad. cea mai buna prietena). Aceasta specie traieste pe langa casa prietenei ei, in magazine, la un ceai, la teatru si prin diverse alte locuri unde isi poate desfasura activitatile zilnice. O poti recunoaste usor dupa zambetul imens, debitul verbal rapid si pasiunea cu care digera ultimele povestiri despre tine si prietenul tau si incalzirea globala - exemplarul pe care il am eu asa se comporta ( daca exista si alte manifestari nu au fost inca documentate).

Un studiu recent efectuat in China, SUA si Romania pe purcelusi de Guineea (nici o prietena nu a fost vatamata) , dar nepublicat inca, arata ca exista 90% sanse ca prietena ta sa cea mai buna sa fie prietena ta cea mai buna. (purcelusii au fost alesi pe baza de voluntariat si au fost alese doar femele pe motive strict sexiste - puteau sa distinga culoarea rosie)

(pentru mai multe informatii va recomandam citirea Manualului celei mai bune prietene)

***
Citeam zilele trecute capitolul Despre prietene si modul lor de intrebuintare - pagina 336 cu continuare pe pagina 337 si ma gandeam daca e adevarat ce scria acolo. Sa iti explic...daca cea mai buna prietena va veni la tine cu o figura mare zambitoare dar miloaga in acelasi timp sa iti ceara noua ta geanta ( pe care probabil inca nu ai apucat sa o porti) ...da-i-o....da-i-o si fugi ca "dar din dar se face rai" si mai ales fugi pentru ca iti va multumi si nu vei putea suporta presiunea fericirii prietenei tale. Asta citeam eu ieri, explicatia era una vasta pe care nu are rost sa o desir aici. In schimb mi-a picat in mana o varianta mai obscura a "Prietenei" unde era un capitol similar, dar ceea ce se spunea acolo era cu totul altceva...









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu